Metaal specialisten in Nijmegen

Heeft u een bedrijf gevestigd in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen en wilt u graag een duurzame oplossing voor uw dak of gevel? Bedrijven in de metaalbewerking Nijmegen zijn volop bezig om de processen in het bewerken van staalplaatmaterialen te verduurzamen. Met machineparken tot beschikking is zetwerk niet meer weg te denken in de metaalindustrie. Het klimaat blijft een groot onderwerp en het is dan ook verstandig om hier met iedereen stap voor stap bewuster van te worden. Zink bied de oplossing en kent alleen maar voordelen.

Wat houdt zink zetwerk in?

Om diverse materialen om te buigen tot dak- gevel bekleding wordt er gebruik gemaakt van gemoderniseerde zetbankmachines, kantbanken en bankschroeven. Scherpe en ronde hoeken worden aangebracht met uiterste precisie. De materialen kunt u ook laten coaten, lassen, zagen, knippen en kralen. Maar alleen zetwerk bied de nauwkeurige en meest efficiƫnte afwerking waar u naar opzoek bent. Een lasproces is in vergelijking met zetwerk tijdrovend. Omdat zetwerk niet gelast hoeft te worden, wordt zetwerk tegenwoordig eerder gekozen als alternatief. Het kent alleen maar voordelen en zink geeft een karakteristieke uitstraling aan het dak van uw pand of woning. En vergeet niet dat zink 100% recyclebaar is en altijd tot in de details wordt doorgevoerd.

Diverse toepassingen van zink op maat

Duurzaam is tegenwoordig een onmisbaar onderwerp en hier wordt steeds vaker rekening mee gehouden. Zink kent zelfs na 50 jaar nog steeds zijn eigenschappen en kent in vergelijking met andere materialen de langste levensduur. Het is dan ook uiterst belangrijk dat een materiaal een lange tijd mee zal blijven gaan. Zink veroudert niet, wordt niet broos en diverse coatings voorzien uw materialen van een scala aan kleurkeuzes. Deze kleuren coatings zijn ideaal voor uw bedrijfspand. Laat zink op maat de oplossing zijn voor uw daktoepassingen. Het is door te voeren bij afdekkappen, afvoeren, boeiboren, dakranden, daktrimmen, ontluchtingen, waterslagen, noodoverstorten en gevelbekleding. Zetwerk zorgt ervoor dat de materialen altijd vloeiend in elkaar overlopen.

Kwaliteit metaal Nijmegen

Zoek niet meer verder want in Nijmegen en omstreken staan ze klaar voor al uw vragen over metaal en dak gerelateerde opdrachten. Kom gerust eens binnen lopen bij een metaalbewerkingsbedrijf in uw buurt. Want naast het zetten kunt u ook de materialen laten poedercoaten, spoelen, zirkoniseren, fosforteren en ontvetten. Mocht u niet gespecialiseerd zijn in het monteren van de daktoepassingen? Geen zorgen want het wordt gewoon voor u gemonteerd. Productie metaal Nijmegen bied de kwaliteit die u zal verwachten en er is altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.