Prefab betonpoeren

Bij de Betonpoerengigant kun je een ruim assortiment aan prefab betonpoeren vinden. Prefab beton is zeer sterk materiaal en is ideaal voor betonpoeren. Beton is namelijk duurzaam en slijtvast en kan tegen vele weersinvloeden. Het is erg sterk en daarnaast ook nog vrij goedkoop materiaal. Ideaal dus voor betonpoeren. Betonpoeren worden namelijk gebruikt ter versteviging van je constructie. Je plaatst ze onder het bouwwerk zodat het bouwwerk een stevige fundering heeft en niet snel omwaait of wegzakt. Ook gaat door betonpoeren houten bouwwerken een stuk langer mee. Betonpoeren worden namelijk net iets boven de grond geplaatst en daardoor vangen de betonpoeren het vocht van de grond op. Het hout komt zo niet direct in aanraking met de vochtige grond. Hout kan namelijk een stuk minder goed tegen vocht en kan gaan rotten. Door betonpoeren te plaatsen gaat het hout dus vaak jaren langer mee.

 

Bestellen bij de Betonpoerengigant

Bij de Betonpoerengigant kan je vele betonnen elementen vinden. Ze hebben een ruim aanbod aan prefab betonpoeren en ze worden snel en goedkoop geleverd. Vaak kun je ze al de volgende dag in huis hebben. Dit is natuurlijk erg handig als je snel aan de slag wilt gaan. Ook kan je erg eenvoudig andere benodigdheden aan je winkelmandje toevoegen. Zo kan je bij de betonpoeren eenvoudig een funderingstegel, draadeind of snelcement toevoegen.

 

Prefab betonpoeren plaatsen

Prefab betonpoeren kun je vaak zelf eenvoudig plaatsen. Als je eenmaal alle benodigdheden hebt dan kun je beginnen met het graven van een gat. Als je meerdere betonpoeren plaatst zal je ook meerdere gaten moeten graven. Doe dit gelijk zodat je weet dat elke betonpoer op de juiste hoogte staat. Nadat je de gaten hebt gegraven zet je eventueel de funderingstegels erin. Dit zorgt ervoor dat je betonpoer geen kans heeft om weg te zakken. Hierna zet je de betonpoeren erin en vul je het gat met snelcement. Zorg wel dat alles recht staat. Dit is erg belangrijk omdat je het niet meer kan veranderen nadat het gedroogd is. Als alles gedroogd is kun je eenvoudig met een stelplaatje de staanders erop zetten en beginnen met het bouwen van je bouwwerk.